KELAS PENGENALAN BAHASA ISYARAT

Siasitok dengan sukacitanya ingin mengumumkan bahawa kami akan menganjurkan Kelas Pengenalan Bahasa Isyarat yang eksklusif, yang akan berlangsung di Siasitok Bukit Piatu pada tarikh 18 November 2023 iaitu hari Sabtu pada pukul 9:00 pagi sehingga pukul 1:00 petang.

Kelas Bahasa Isyarat ini terbuka untuk semua lapisan masyarakat, tanpa mengira peringkat umur. Ini adalah peluang yang luar biasa untuk meresapi dunia Bahasa Isyarat. Para peserta yang menghadiri kelas ini akan diajar asas-asas yang penting, termasuk bagaimana menyapa, mengenali abjad, angka, struktur keluarga, dan berkomunikasi dalam perbualan ringkas menggunakan Bahasa Isyarat.

Yuran pendaftaran untuk kelas Bahasa Isyarat ini adalah serendah RM50 ringgit sahaja. Harga yang sangat berpatutan untuk pengalaman berharga ini. Jadi, jangan lepaskan peluang ini! Semua dijemput hadir!

Kami mengalu-alukan semua individu yang berminat untuk bergabung dengan kami dalam aktiviti ini yang akan memperkaya pengetahuan dan keterampilan Bahasa Isyarat anda. Sertai kami dan jadilah sebahagian dari komuniti yang mempromosikan Bahasa Isyarat.

Leave A Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *